Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Zonnepanelen laten plaatsen

Bespaar energie en geld

Ga voor het ultieme duurzame dak

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken van een modern dak. Laat u dus uw dak renoveren door ons dakdekkersbedrijf? Of kan uw dak er nog jaren tegenaan? Dan is het slim om te investeren in zonnepanelen. Niet alleen draagt u op deze manier bij aan een groene toekomst, ook bespaart u flink op de stroomkosten. Met Paneelcompany, onderdeel van Dakcompany, verzorgen wij de vakkundige installatie van uw zonnepanelen in Haarlem en de wijde regio. Ontdek meer op onze speciale website of lees verder voor meer informatie.

Daarom Dakcompany

Zonnepanelen plaatsen met Paneelcompany

Alle kennis en kunde onder één dak

Dakcompany is een dakdekkersbedrijf dat verder gaat dan alleen piekfijn vakwerk. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij onze klanten daarom altijd over de beste oplossing. De laatste jaren is dat ook vrijwel standaard om het dak te verduurzamen, met naast goede isolatie dus ook zonnepanelen.

Aangezien wij als dakdekkers beschikken over alle materialen om veilig en verantwoord op daken te werken, zien wij het als niet meer dan logisch om ook zonnepanelen op daken te installeren. Het renoveren van een dak is immers het perfecte moment om ook zonnepanelen te plaatsen, aangezien de steigers er al staan. Ook kunnen wij het dak bij renovatie direct gereedmaken voor de panelen. In samenwerking met een erkende elektricien zorgen we er vervolgens voor dat de panelen perfect en veilig worden aangesloten.

Hoogwaardige zonnepanelen en maatwerk voor uw dak

Hoge opbrengst, veilig en een lange levensduur

Met Paneelcompany werken we met zonnepanelen van de nieuwste generatie, wat een hoge opbrengst garandeert (400 Wp per paneel). Bijkomend voordeel van deze panelen is dat ze een mooi strakke zwarte kleur hebben, wat zorgt voor een elegante uitstraling van uw dak. Ook krijgt u standaard 12 jaar fabrieksgarantie.

Voordat we de zonnepanelen plaatsen, zullen wij eerst een uitgebreide analyse maken van uw situatie. Hierbij kijken we onder meer naar de mogelijkheden die uw dak biedt (of gaat bieden na renovatie), de grootte van het dak, uw meterkast en uw energiebehoefte. Aan de hand hiervan bepalen we samen met u de beste oplossing en krijgt u van ons een offerte op maat.

Zonnepanelen laten plaatsen in Haarlem en de wijde regio

Gratis en vrijblijvende offerte

Interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen in de regio Haarlem? In combinatie met een dakrenovatie of gewoon op uw bestaande dak? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag gratis bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en beantwoorden met plezier al uw vragen.