Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Mail ons

info@dakcompany.nl

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Voor een dak in topconditie

Uw dak staat dagelijks bloot aan de invloeden van weer en wind. Daar is het als het goed is ook op gemaakt, maar om de levensduur te optimaliseren is goed dakonderhoud erg belangrijk. Door problemen in een vroeg stadium op te sporen en te verhelpen, voorkomt u lekkages en alle gevolgen van dien. Laat uw dak dus regelmatig inspecteren en op een gedegen manier onderhouden. Onze ervaren dakdekkers gaan met plezier uw dak op. Niet omdat het kan, maar voor een dak in topconditie.

Daarom Dakcompany

Onderhoud dak

Grondige inspectie

Een onderhoudsbeurt voor uw dak bestaat in de eerste plaats uit een grondige inspectie van alle elementen van uw dak. We controleren uw dakbedekking, loodslabben en hemelwaterafvoer op schade, scheurtjes en barsten. Ook reinigen we het dak. Algen, mos en vuil worden verwijderd en hemelwaterafvoeren netjes schoongemaakt. Eventuele kleine gebreken worden direct hersteld en u krijgt van ons een overzicht van de staat van uw dak.

Periodiek onderhoud van uw dak

Met een voordelig onderhoudscontract

Onze ervaren dakdekkers komen graag bij u langs voor uw dakonderhoud. Wij werken voor zowel particulieren, VvE’s, corporaties en bedrijven. En wilt u verzekerd zijn van een dak dat altijd in topconditie verkeert? Laat uw dak dan periodiek onderhouden met een onderhoudscontract. Op die manier zit u altijd onder de pannen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!