Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Mail ons

info@dakcompany.nl

Dakrenovatie

Dakrenovatie

meer dan een perfect dak

Heeft uw dak zijn beste tijd gehad? Dan is dit het slim om een dakrenovatie uit te laten voeren. Bij een dakrenovatie wordt uw dak weer in zijn oude glorie hersteld. Daarnaast is het een mooie kans om uw dak te verduurzamen. Denk aan isolatie en zonnepanelen. Bij Dakcompany hebben we alles in huis om de renovatie van een dak van A tot Z te verzorgen. Met veel aandacht voor uw wensen, gedegen onderzoek, 100% maatwerk en een zeer ervaren dakdekkersteam maken we ook uw dak perfect. Neem vrijblijvend contact op of lees verder voor meer informatie.

Daarom Dakcompany

Gegarandeerd een perfect dak

tien jaar garantie

Wij gaan en staan voor kwaliteit. Wanneer u bij ons dan ook een dak laat renoveren, garanderen wij dat het tien jaar lang perfect blijft. Zwart op wit in de vorm van een garantiecertificaat. Dus raakt uw dak binnen 3652 dagen na oplevering beschadigd, bijvoorbeeld bij een zware storm? Dan komen wij het direct gratis repareren. 

Pannendak renoveren

Onze dakdekkers zijn experts in pannendaken. Al sinds 1931 zit het bedekken van pannendaken bij ons in de familie. Net als toen is nog steeds ieder dak dat wij bedekken een kwestie van maatwerk. Daarbij luisteren we naar uw wensen, denken we mee, brengen we de huidige toestand van uw dak grondig in kaart en hebben we oog voor detail. Bij onze Hollandse pannendaken is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat deze stormbestendig zijn en dus conform de windnormen van het windgebied worden aangelegd, met RVS panhaken. Daarnaast kunnen wij in principe ieder type dakpan (ook zink, leien) dat u wilt gebruiken en hebben wij tevens alles in huis om ook het dakbeschot of zelfs de dakconstructie te vervangen.

Plat dak renoveren

Ook voor het laten renoveren van een plat dak zijn wij uw dakdekker. Wij zijn zowel gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking (dakleer) als hoogwaardige EPDM-folie. In veel gevallen is het mogelijk om een nieuwe laag bitumen of EPDM over de bestaande dakbedekking aan te brengen. Afhankelijk van de situatie kan het echter ook nodig zijn om eerst de bestaande dakbedekking en eventueel het dakbeschot te verwijderen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u het dak wilt isoleren of als er sprake is van schade of houtrot. En wist u dat we van een plat dak ook een groendak kunnen maken?

Uw dak verduurzamen

Dakcompany heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We schreeuwen het soms zelfs letterlijk van de daken! Want zoals we al aangaven biedt een dakrenovatie een uitgelezen kans om direct uw woning te verduurzamen. Twee kansen zelfs. Ten eerste kunnen we met goede isolatie warmteverlies door het dak tegengaan, en u op die manier dus energie laten besparen. Ten tweede kan een dak ook zelf energie opwekken. In samenwerking met onze partner, De zon in huis, verzorgen we met plezier ook de installatie van zonnepanelen op of in uw dak.

Wij ontzorgen uw dakrenovatie

van A tot Z

Van een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek tot een perfecte oplevering, tien jaar garantie en eventueel een periodiek onderhoudsplan: wij ontzorgen de renovatie van uw dak van A tot Z. En alles wat daarbij komt kijken. Denk aan vergunningen en werkmateriaal. Zo hebben wij niet alleen dakpanspecialisten in huis, maar ook experts op het gebied van loodwerk, zinkwerk, timmerwerken, hemelwaterafvoer en de installatie van dakramen. Ook beschikken wij over onze eigen steigers en een kraan. Kortom: bij ons zit u onder de pannen. 

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een dakrenovatie bij Dakcompany, heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Wij zijn u graag van dienst.