Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Over ons

wij zijn dakcompany

En uw dak is ons visitekaartje

Samen ervoor gaan. Keer op keer. Dag op dag. Dak op dak. Dat is waar wij voor staan. Bij Dakcompany vindt u een team vol harde werkers met passie voor daken. Wij zien uw dak als ons visitekaartje, en daar willen we trots op kunnen zijn. Naast ervaren dakdekkers werken wij met specialisten op ieder vakgebied, van lood- en zinkwerkexperts tot gediplomeerde steigerbouwers en dakraaminstallateurs. Voor ons team is niets onmogelijk. En omdat wij met tot twintig mensen tegelijk een project kunnen oppakken, kunnen wij zeer snel projecten afronden. Van A(dvies) tot Z(inkwerkonderhoud). Voor particuliere huizenbezitters, maar ook voor VvE’s, bedrijven en corporaties.

Daarom Dakcompany

Vierde generatie dakdekkers sinds 1931

Dakcompany is opgericht en wordt geleid door Wesley en Quinn Hoff. Het dakdekken zit bij hen al bijna een eeuw in de familie. In 1931, toen jarendertigwoningen nog gewoon nieuwbouwwoningen heetten, legde hun overgrootvader zijn eerste pannen op het dak. Inmiddels heeft de laatste generatie ook alweer enkele duizenden daken op de teller en was het starten met Dakcompany een logische stap. Net als in 1931 staat kwaliteit ook bij Wesley en Quinn voorop, samen met het bieden van een fijne werkplek. En aan de toekomst werken: duurzame daken en hun dakdekkerstraditie voorzetten. Als het kan nog een eeuw.

Meer weten over onze diensten?

Heeft u ergens een vraag over of wilt u direct een offerte aanvragen voor een duurzaam dak? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.