Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Steiger huren

Huur een steiger

Inclusief op- en afbouw

Bent u als professional werkzaam in de bouw? Of laat u als eigenaar werkzaamheden uitvoeren aan de buitenzijde van uw woning? Dan is een goede steiger in veel gevallen onmisbaar om veilig en effectief te kunnen werken. Of het nu gaat om een gevelsteiger of een metselsteiger: bij Steigercompany, onderdeel van Dakcompany, kunt u altijd de perfecte steiger huren. Onze specialisten adviseren u hier graag in en dragen zorg voor een 100% veilige en professionele montage en demontage. Meer weten? Lees verder op deze pagina of bezoek onze speciale website.

Daarom Dakcompany

Steiger huren bij Steigercompany

Steigers van dezelfde kwaliteit als onze daken

Als dakdekkersbedrijf hebben wij voor vrijwel al onze werkzaamheden goede steigers nodig. Aanvankelijk schakelden wij voor de op- en afbouw van steigers derde partijen in, maar dit leverde regelmatig gedoe op. Vaak voldeden steigers niet aan de normen, werden ze niet op tijd gemonteerd of kwamen de steigerbouwers zelfs helemaal niet opdagen. Daarom besloten we bij Dakcompany al snel te gaan werken met onze eigen steigers. 

Van die beslissing om eigen steigers te gebruiken en op te bouwen, hebben we nooit spijt gehad. Een groot voordeel bij dakrenovaties is bijvoorbeeld dat we heel precies kunnen plannen en een 100% veilige steiger kunnen garanderen. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat afspraken worden nagekomen en er veilig wordt gewerkt. Door onze steigers ook te verhuren, laten we andere bouwbedrijven en eigenaren profiteren van diezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid.

De beste kwaliteit steigers

Voor vakmannen en eigenaren

Met Steigercompany verhuren wij zowel bede metselsteigers als compacte gevelsteigers. Gevelsteigers zijn echte allrounders en ideaal voor uiteenlopende werkzaamheden aan gevels en daken van gebouwen. Denk aan schilderwerkzaamheden, dakrenovaties, gevelreiniging en gevelrenovaties. Vanwege de talloze opties en de compacte afmetingen zijn gevelsteigers inzetbaar in praktisch iedere omgeving en situatie. 

Metselsteigers zijn – zoals de naam het al aangeeft- speciaal ontworpen voor metselwerkzaamheden. Ook voor andere serieuze werkzaamheden aan gebouwen is dit type steiger geschikt. Een metselsteiger is zeer stabiel en biedt veel ruimte. Daarbij kan dit soort steigers zwaar belast worden, waardoor ook het dragen van betonmolens en pallets met stenen geen probleem vormt.

Steigerverhuur in Haarlem en de wijde regio

Gratis en vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in het huren van een steiger in of rondom Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor de perfecte steiger. Op afspraak komen wij uw gehuurde steiger vervolgens bezorgen en bouwt ons team van professionele steigersbouwers de steiger veilig en volgens de normen voor u op. Klus geklaard? Dan komen we uw steiger ook weer demonteren en ophalen. Graag tot snel!