Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Duurzaam dak

Duurzame daken

Wij maken daken voor de toekomst

Het renoveren of aanleggen van een dak biedt grote kansen voor het verduurzamen van uw woning. Omdat wij voorop willen lopen op dit gebied, adviseren wij onze klanten altijd om een duurzamer dak op zijn minst te overwegen. Denk met name aan isolatie en zonnepanelen, maar ook een groendak is mogelijk. Het kost vaak wat meer, maar met de energie die u bespaart verdient zo’n dak zichzelf automatisch terug. Ook kunt u in veel gevallen subsidie krijgen. Interesse in een duurzaam dak? Neem direct contact op of lees verder!

Daarom Dakcompany

Zonnepanelen dak

25 jaar profijt

Met zonnepanelen wekt u zelf uw eigen elektriciteit op. Goed voor het milieu, en voor uw portemonnee. Want binnen 5 tot 7 jaar heeft u de zonnepanelen terugverdiend en vervolgens heeft u er nog 20 jaar profijt van. Investeren in zonnepanelen is dus een slimme keuze, waar wij u als dakdekker graag bij helpen. Dit doen wij in samenwerking met onze dochteronderneming Paneelcompany. Uniek is dat wij de zonnepanelen niet alleen op het dak kunnen plaatsen, maar ook in het dak. Dit noemen we indak en geeft uw dak een superstrakke uitstraling.

Groendaken

Het verhoogt het isolerend vermogen van uw dak, verbetert de biodiversiteit, verhoogt het rendement van uw zonnepanelen en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Wilt u van uw (platte) dak ook een groendak maken? Dan is het vaak nodig om het dragend vermogen van uw dak te verhogen en de dakbedekking te vernieuwen. Onze experts adviseren u hier graag over en kunnen indien nodig uw gehele dak renoveren en uw groendak realiseren.

Subsidie voor uw duurzame dak

U kunt subsidie krijgen voor het verduurzamen van uw dak. Dat is fijn, want op die manier wordt verduurzamen nog aantrekkelijker. Er zijn diverse subsidies beschikbaar, afhankelijk van hoe u verduurzaamt. Voor groendaken kunt bij bijvoorbeeld bij uw gemeente subsidie aanvragen. Voor het isoleren van uw dak kunt u op dit moment 30% terugkrijgen, mits u nog een extra besparingsmaatregel neemt. Zonnepanelen zijn dan weer vrijgesteld van btw en over onze werkuren betaalt u 9% btw in plaats van 21%. Dat is inderdaad een behoorlijk woud aan regelingen, maar geen zorgen: onze energie-experts helpen u graag.

Meer weten over onze diensten?

Heeft u ergens een vraag over of wilt u direct een offerte aanvragen voor een duurzaam dak? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.