Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Dak repareren

dak repareren

al uw schadeherstel, deskundig en snel

Is uw dak beschadigd? Heeft u bijvoorbeeld stormschade of problemen met vocht onder het dak? Pak schade en lekkages zo snel mogelijk aan en laat uw dak repareren door onze vakmensen. Zo voorkomt u verdere problemen, zoals vochtschade, schimmelvorming en onveilige situaties bij een (nieuwe) storm. Neem direct contact op voor het maken van een afspraak of lees verder voor meer informatie.

24/7 Spoedservice

Bel direct 06 125 684 86 of laat uw nummer achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lekkages aan uw dak

Lekkages kunnen verschillende oorzaken hebben. Stormschade is daar één van, maar ook gescheurd lood (vaak bij schoorsteen), verstopte en kapotte hemelwaterafvoeren, loslatend bitumen of kapotte pannen zijn veelvoorkomende oorzaken. Een snelle inspectie is doorgaans voldoende om het oorzaak van de lekkage te vinden, waarna wij dit direct herstellen. Mocht dit nodig zijn kunnen wij ook een professionele lekdetectie voor u uitvoeren.

Stormschade

De laatste jaren raasden en flink wat zware stormen over ons land. Met name verouderde daken en daken die niet volgens de windnormen zijn aangelegd zijn vatbaar voor stormschade. Soms gaat het om een losgekomen dakpan, maar ook compleet afgewaaide daken zijn wij tegengekomen. Heeft u ook stormschade? Geen zorgen: wij zorgen wij voor een snelle en doeltreffende oplossing van het problemen. Indien u wenst overleggen wij hierover ook met uw verzekeringsmaatschappij.

Voor een snelle en deskundige reparatie van het dak

Bij Dakcompany hebben we alles in huis om schade aan uw dak snel en doeltreffend te herstellen. Heeft u schade aan het dak? Dan komen wij zo snel mogelijk langs om de schade in kaart te brengen en het dak te repareren. Indien er sprake is van een structureel probleem voeren wij in eerste instantie een noodreparatie uit en zullen wij u vrijblijvend adviseren over verdere herstelwerkzaamheden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Daarom Dakcompany