Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Dakdekker Leiden

& de wijde regio

Wilt u uw dak laten renoveren en wellicht verduurzamen? Of wilt u onderhoud of een reparatie laten uitvoeren? Dakcompany is uw vakkundige dakdekker in Leiden en omgeving, met meer dan 2000 daken aan ervaring. Wij werken voor particulieren, VvE’s en zakelijke klanten. Zowel met hellende pannendaken als platte daken kunt u bij ons terecht voor een perfecte oplossing. Interesse? Neem vrijblijvend contact op. Wij komen gratis bij u langs en maken met plezier een offerte op maat.

Dakrenovatie

Wij zorgen voor een dak om van te dromen: perfect afgewerkt, duurzaam en met 10 jaar garantie.

Reparatie dak

Lekkage, stormschade of een ander dakprobleem? Wij lossen het op. En als het moet, met spoed!

Dakonderhoud

Verleng de levensduur van uw dak en laat het onderhouden door onze vakmensen.

Duurzaam dak

Goed voor het milieu en uw portemonnee: een dak dat energie bespaart én opwekt.

Uw dak laten vernieuwen in Leiden

Heeft uw dak zijn beste tijd gehad? Of heeft u een dakdekker nodig voor een nieuwbouwproject? Bij Dakcompany hebben wij alles in huis om uw dak van A tot Z perfect te verzorgen: kranen, steigers, werkbusjes en bovenal: een groot team gepassioneerde vakmensen. Ons team bestaat uit gediplomeerde experts met uiteenlopende specialiteiten. Zo beschikken wij niet alleen over pannendakdekkers, maar ook over bitumen- en EPDM-specialisten, metselaars, timmerman en specialisten in lood- en zinkwerk. Afhankelijk van uw wensen en de bouwtechnische aspecten van uw dakconstructie kunnen wij hierdoor altijd het juiste team vormen, voor een snelle en (kost-)effectieve uitvoering. Heeft u interesse in een nieuw dak? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw dak te inspecteren.

Daarom Dakcompany

Repareren van daken in Leiden

Naast een compleet nieuw dak kunnen wij voor u tevens (grote en kleine) reparaties en onderhoud verzorgen. Met periodiek onderhoud bent u verzekerd van een dak dat altijd in goede staat verkeert. Problemen als scheurtjes in het lood, verstopte hemelwaterafvoeren en poreuze pannen kunnen in een vroeg stadium verholpen worden, waardoor u nooit voor dure verrassingen komt te staan. 

Heeft u geen onderhoudscontract en toch schade aan uw dak? Of vermoedt u een lekkage? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Vooral bij lekkages, zelfs al zijn ze klein, is het belangrijk om snel in actie te komen. Uw dak biedt in dit geval niet meer de bescherming die de onderliggende constructie nodig heeft, waardoor snel vochtschade kan ontstaan. Heeft u stormschade of een ander spoedgeval? Dan kunnen wij direct langskomen en een noodreparatie uitvoeren.

Duurzaam dak: isolatie en zonnepanelen

Een duurzame woning is niet alleen comfortabel en goed voor het milieu. Ook financieel is een energiezuinige woning aantrekkelijk. U bespaart immers op de energierekening en de verkoopwaarde van uw woning stijgt. Omdat wij als geen ander weten dat het dak een grote rol speelt bij de energieprestaties van een woning, raden wij bij een nieuw dak altijd te kijken naar een zo duurzaam mogelijke oplossing. Door een dak optimaal te isoleren, kunnen wij ervoor zorgen dat het warmteverlies via het dak tot een minimum beperkt blijft. En heeft u nog geen zonnepanelen? Dan verzorgen wij ook graag de installatie van zonnepanelen. Kijk ook eens op onze website Paneelcompany voor meer informatie over zonnepanelen.

Wij zijn uw dakdekkersbedrijf in Leiden

Dakcompany is een hecht familiebedrijf. Al sinds 1931 zit dakdekken bij ons in de familie. Sinds die tijd is er veel veranderd, maar de passie voor vakwerk en het gaan voor 100% tevredenheid is altijd hetzelfde gebleven. Als uw dakdekker in Leiden doen wij er dan ook alles aan om ook van uw dak een dak te maken waar wij weer trots op kunnen zijn. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot ziens.

Wat onze klanten vertellen...

Zonder onze klanten zijn we nergens en daarom zijn wij supertrots op alle mooie recensies van mensen die wij mochten helpen met hun daken.

Richard Fickert

Een professioneel gelegd dak! Heel fijn hoe ons dak is vervangen, in enkele dagen. Alles in goed overleg met duidelijke voorbeelden. Een snelle reactie bij zowel de offerte als tijdens de werkzaamheden.

Rick Balaydin

Reeds mijn dak en goten laten doen door Dakcompany, kan niet anders zeggen dat ze geweldig werk afleveren en hun afspraken nakomen! Ik zou Dakcompany zeker aanraden, ze gaan professioneel te werk en de communicatie verloopt goed.

Paul

Door Dakcompany mijn dak laten renoveren inclusief lood en zinkwerk, Deal was snel gemaakt en de communicatie zeer goed , Leuke mensen en leveren goed snel en professioneel werk af! Mijn dak is weer als nieuw en ben hier heel blij mee!

Pedro Wit

Dakpannen, zinken goot en nieuw lood bij schoorsteen laten doen. Goede duidelijke offerte gekregen met normale prijs. Duidelijke en snelle communicatie via Whatsapp. Uitvoering snel, maar vooral goed.