Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Dakdekker IJmuiden

& de wijde regio

Dakcompany is uw vakkundige dakdekker in IJmuiden. Of het nu gaat om een dakrenovatie, het verduurzamen van een dak (met of zonder zonnepanelen) of een reparatie: bij ons zit u onder de pannen. Na meer dan 2000 daken beschouwen we iedere klus opnieuw als een kans om ons visitekaartje af te geven. Meer weten over onze diensten? Lees snel verder of neem contact op voor het maken van een afspraak bij u thuis en een offerte op maat.

Dakrenovatie

Wij zorgen voor een dak om van te dromen: perfect afgewerkt, duurzaam en met 10 jaar garantie.

Reparatie dak

Lekkage, stormschade of een ander dakprobleem? Wij lossen het op. En als het moet, met spoed!

Dakonderhoud

Verleng de levensduur van uw dak en laat het onderhouden door onze vakmensen.

Duurzaam dak

Goed voor het milieu en uw portemonnee: een dak dat energie bespaart én opwekt.

Dak laten renoveren in IJmuiden

Woont u in de regio IJmuiden en is uw dak aan vervanging toe? Laat uw dak dan renoveren door ons team van gepassioneerde en gediplomeerde vakspecialisten. Afhankelijk van uw wensen en de bestaande constructie kunnen wij voor ieder project de juiste specialisten inzetten. Denk aan metselaars en loodspecialisten voor schoorstenen, timmermannen voor houtwerk en bitumen- of EPDM-experts voor platte daken. En omdat wij tevens beschikken over onze eigen steigers en kranen, kunnen wij overal snel aan de slag, zonder te hoeven wachten op een externe steigerbouwer of kraanverhuurder.

Om ervoor te zorgen dat wij uw nieuwe dak perfect kunnen opleveren, beginnen wij altijd met een gratis en vrijblijvende kennismaking bij u thuis. Tijdens dit bezoek nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen en bekijken we uw huidige dak. Op basis van uw wensen en onze analyse maken wij vervolgens een uitgebreide offerte op maat voor u. 

Daarom Dakcompany

Reparaties en onderhoud

Ook voor kleine en grote dakreparaties bent u bij Dakcompany aan het goede adres. In de loop der jaren kan de kwaliteit van uw dakbedekking achteruitlopen, waardoor het risico op schade en lekkages toeneemt. Bij stormen kunnen pannen, loodslabben en dakgoten loskomen, waarna reparatie noodzakelijk is. Heeft u stormschade of vermoedt u een lekkage? Neem dan zo snel mogelijk contact op om ergere schade te voorkomen. 

Goed onderhoud kan veel problemen voorkomen. Door ervoor te zorgen dat de dakbedekking en het lood- en zinkwerk altijd in goede staat verkeren en op tijd worden schoongemaakt, verkleint u de kans op schade door storm aanzienlijk en vergroot u de levensduur van uw dak. Daarom kunt u bij ons tevens uw dak periodiek laten onderhouden. 

Alles voor een duurzaam dak in IJmuiden

Met een duurzame woning bent u niet alleen groen bezig, maar bespaart u tevens op uw energierekening. Daarnaast krijgt u een energiezuinige woning ook nog eens beter verkocht. Omdat het dak een belangrijke rol speelt bij de energieprestaties van een woning, adviseren wij onze klanten altijd om het dak zo energiezuinig mogelijk te laten maken. Aan de hand van de grootte van uw woning, de gewenste prestaties, en het dakoppervlak kunnen wij bepalen welke isolatiewaarde uw dak zou moeten hebben en wat hier vervolgens de beste oplossing voor is.

En wist u dat wij ook direct zonnepanelen op uw dak kunnen installeren? Dit doen wij in samenwerking met Paneelcompany. Meer weten over zonnepanelen op uw dak? Kijk dan ook eens op Paneelcompany.nl.

Dakcompany: uw dakdekker in IJmuiden

Wij zijn Dakcompany en met plezier gaan wij voor aan de slag als uw dakdekker in IJmuiden en omgeving. Van renovatie tot nieuwbouw en van onderhoud tot het verduurzamen van uw hele dak: wij hebben alles in huis om uw dakwerkzaamheden perfect uit te voeren. Heeft u interesse in onze diensten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen en een gratis huisbezoek inplannen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u met plezier.

Wat onze klanten vertellen...

Zonder onze klanten zijn we nergens en daarom zijn wij supertrots op alle mooie recensies van mensen die wij mochten helpen met hun daken.

Richard Fickert

Een professioneel gelegd dak! Heel fijn hoe ons dak is vervangen, in enkele dagen. Alles in goed overleg met duidelijke voorbeelden. Een snelle reactie bij zowel de offerte als tijdens de werkzaamheden.

Rick Balaydin

Reeds mijn dak en goten laten doen door Dakcompany, kan niet anders zeggen dat ze geweldig werk afleveren en hun afspraken nakomen! Ik zou Dakcompany zeker aanraden, ze gaan professioneel te werk en de communicatie verloopt goed.

Paul

Door Dakcompany mijn dak laten renoveren inclusief lood en zinkwerk, Deal was snel gemaakt en de communicatie zeer goed , Leuke mensen en leveren goed snel en professioneel werk af! Mijn dak is weer als nieuw en ben hier heel blij mee!

Pedro Wit

Dakpannen, zinken goot en nieuw lood bij schoorsteen laten doen. Goede duidelijke offerte gekregen met normale prijs. Duidelijke en snelle communicatie via Whatsapp. Uitvoering snel, maar vooral goed.