Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Dakdekker Hoofddorp

& de wijde regio

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker in Hoofddorp? Bij Dakcompany kunt u terecht voor alle grote en kleine klussen aan uw dak. Of het nu gaat om onderhoud, een complete dakrenovatie, een reparatie of het verduurzamen van uw dak: wij hebben alles in huis om uw dak (weer) perfect te maken. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of lees verder voor meer informatie. 

Dakrenovatie

Wij zorgen voor een dak om van te dromen: perfect afgewerkt, duurzaam en met 10 jaar garantie.

Reparatie dak

Lekkage, stormschade of een ander dakprobleem? Wij lossen het op. En als het moet, met spoed!

Dakonderhoud

Verleng de levensduur van uw dak en laat het onderhouden door onze vakmensen.

Duurzaam dak

Goed voor het milieu en uw portemonnee: een dak dat energie bespaart én opwekt.

Alles voor het perfecte dak in Hoofddorp

Ook na meer dan 2000 daken zien wij ieder dak nog steeds als een kans om ons visitekaartje af te geven. Of het nu gaat om een hellend pannendak of een plat dak: wij gaan voor het perfecte dak. En omdat ieder dak uniek is, krijgt ieder dak van ons ook een unieke aanpak. Daarom beginnen wij iedere klus met een kosteloos bezoek aan huis, waarbij we uw wensen bespreken en de staat van het dak en andere constructieve elementen grondig inspecteren. Vervolgens zullen wij u adviseren en brengen wij vrijblijvend een offerte uit voor de werkzaamheden. Lekkages of stormschade kunnen wij uiteraard al direct voor u oplossen met een (nood-)reparatie. 

Daarom Dakcompany

Onderhoud en dak repareren hoofddorp

Heeft u schade aan uw dak in Hoofddorp? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk in actie te komen en uw dak te laten repareren door de vakmensen van Dakcompany. Bij dakschade is het risico namelijk groot dat er verdere problemen ontstaan. Door bijvoorbeeld een afgewaaide dakpan of scheuren in het loodwerk verliest uw dak zijn waterdichtheid, waardoor onderliggende constructies niet meer beschermd zijn. Hierdoor trekt regen en vuil in onder meer het houtwerk en de isolatie, met vocht- en schimmelschade als gevolg. Door direct een reparatie uit te laten voeren voorkomt u meer schade en houdt u de kosten laag. En wilt u zeker zijn van een dak dat altijd in topconditie verkeert? Laat uw dak dan periodiek onderhouden door onze ervaren dakdekkers. 

Dakbedekking in Hoofddorp in combinatie met verduurzamen

Laat u een nieuw dak laten aanleggen of renoveert u uw dak in de regio Hoofddorp? Dan is dit het ideale moment om direct uw woning te verduurzamen. Door middel van het (extra) isoleren van uw dak en het plaatsen van zonnepanelen, kunt u het energielabel van uw huis flink te verbeteren. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar wordt uw woning ook meer waard. Heeft u interesse in het verduurzamen van uw dak? Wij kunnen alle werkzaamheden die nodig zijn om uw dak te verduurzamen van A tot Z voor u uitvoeren en wij helpen met subsidies. Meer weten over het plaatsen van zonnepanelen? Kijk dan ook eens op onze website Paneelcompany.

Wij zijn uw dakdekker in Hoofddorp 

Alweer sinds 1931 zit dakdekken bij ons in de familie. Nu, bijna een eeuw later, zijn wij er trots op dat wij zijn uitgegroeid tot een vooraanstaand dakdekkersbedrijf in Hoofddorp en de hele regio. Wij beschikken niet alleen over onze eigen busjes, steigers, kranen en andere materiaal, maar vooral over een ijzersterk team. Een team vol experts op hun eigen vakgebied, met alle nodige diploma’s en vooral passie voor het vak. Dus heeft u een deskundige dakdekker in Hoofddorp nodig? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag.

Wat onze klanten vertellen...

Zonder onze klanten zijn we nergens en daarom zijn wij supertrots op alle mooie recensies van mensen die wij mochten helpen met hun daken.

Richard Fickert

Een professioneel gelegd dak! Heel fijn hoe ons dak is vervangen, in enkele dagen. Alles in goed overleg met duidelijke voorbeelden. Een snelle reactie bij zowel de offerte als tijdens de werkzaamheden.

Rick Balaydin

Reeds mijn dak en goten laten doen door Dakcompany, kan niet anders zeggen dat ze geweldig werk afleveren en hun afspraken nakomen! Ik zou Dakcompany zeker aanraden, ze gaan professioneel te werk en de communicatie verloopt goed.

Paul

Door Dakcompany mijn dak laten renoveren inclusief lood en zinkwerk, Deal was snel gemaakt en de communicatie zeer goed , Leuke mensen en leveren goed snel en professioneel werk af! Mijn dak is weer als nieuw en ben hier heel blij mee!

Pedro Wit

Dakpannen, zinken goot en nieuw lood bij schoorsteen laten doen. Goede duidelijke offerte gekregen met normale prijs. Duidelijke en snelle communicatie via Whatsapp. Uitvoering snel, maar vooral goed.