Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Dakdekker Amstelveen

& de wijde regio

Welkom bij Dakcompany. Wij zijn dé dakdekker van Amstelveen en de wijde regio. Particulieren, VvE’s, corporaties en andere organisaties kunnen bij ons terecht voor vakkundig dakonderhoud, renovatie, aanleg, (nood-)reparaties en het verduurzamen van zowel platte als hellende daken. Alweer sinds 1931. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of lees verder voor meer informatie over onze diensten en werkwijze. 

Dakrenovatie

Wij zorgen voor een dak om van te dromen: perfect afgewerkt, duurzaam en met 10 jaar garantie.

Reparatie dak

Lekkage, stormschade of een ander dakprobleem? Wij lossen het op. En als het moet, met spoed!

Dakonderhoud

Verleng de levensduur van uw dak en laat het onderhouden door onze vakmensen.

Duurzaam dak

Goed voor het milieu en uw portemonnee: een dak dat energie bespaart én opwekt.

Nieuw dak of dakrenovatie in Amstelveen

Heeft uw huidige dak zijn beste tijd gehad? Of bent u bezig met een nieuwbouwproject, en zoekt u een partij die voor u het dak kan verzorgen? Bij Dakcompany hebben wij alles in huis om zowel hellende pannendaken als platte daken geheel te verzorgen. Hiervoor komen wij eerst kosteloos bij u langs om persoonlijk uw wensen door te nemen en de bouwtechnische situatie te inventariseren. Indien nodig kunnen wij tevens overleggen met uw architect, bouwkundig adviseur of andere bouwpartner. Wij zorgen voor een perfect dak waar u tientallen jaren plezier van zult hebben. U krijgt dan ook standaard 10 jaar garantie en de optie om ook daarna het onderhoud door ons uit te laten voeren.

Daarom Dakcompany

Dak repareren in Amstelveen

Naast het aanleggen en renoveren van daken, voeren onze vakmensen ook reparaties voor u uit. Dat kan in geval van nood vaak dezelfde dag al. Want of het nu gaat om afgewaaide dakpan, een lekkage, schade aan lood of zinkwerk of problemen met bitumen: het is belangrijk om er snel iets aan te doen. Het dak heeft immers een belangrijke beschermende functie voor onderliggende constructies. Schade en lekkages zullen ertoe leiden dat isolatiemateriaal en houten elementen nat en vochtig worden, met alle gevolgen van dien. Woont u dus in Amstelveen en heeft u problemen met uw dak? Aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact op te nemen. Onze vakmensen komen het probleem dan direct verhelpen.

Dakbedekking in Amstelveen en verduurzamen

Een dak kan zoveel meer zijn dan simpelweg een dak. Uw dak speelt ook een belangrijke rol in de energieprestaties van de woning of het gebouw. En daarmee dus ook bij het laag houden van de energiekosten, het behalen van een goed energielabel en het aantrekkelijk maken van uw woning voor (toekomstige) kopers. Dakcompany verzorgt met plezier uw duurzame dak in de regio Amstelveen. Bij de aanleg en renovatie van een dak zullen wij u aan de hand van de energieprestaties die u wilt behalen dan ook altijd adviseren over de optimale dakisolatie. En wilt u niet alleen een dak dat energie bespaart, maar het ook opwekt? Dan kunnen wij in samenwerking met Paneelcompany uw dak ook omtoveren tot een zonne-installatie. 

Uw dakdekker in Amstelveen

Dakcompany bestaat uit een groot team van gepassioneerde vakmensen, die stuk voor stuk expert zijn in hun eigen vakgebied. Zo beschikken wij onder meer over specialisten in het leggen van dakpannen, het aanleggen van bitumen en EPDM, het voegen en afwerken van schoorstenen, het verzorgen van loodwerk, de aanleg van zinkwerk en het plaatsen van steigers. Kortom: bij ons zit u onder de pannen. Meer weten? Heeft u direct een dakdekker in Amstelveen nodig. Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat onze klanten vertellen...

Zonder onze klanten zijn we nergens en daarom zijn wij supertrots op alle mooie recensies van mensen die wij mochten helpen met hun daken.

Richard Fickert

Een professioneel gelegd dak! Heel fijn hoe ons dak is vervangen, in enkele dagen. Alles in goed overleg met duidelijke voorbeelden. Een snelle reactie bij zowel de offerte als tijdens de werkzaamheden.

Rick Balaydin

Reeds mijn dak en goten laten doen door Dakcompany, kan niet anders zeggen dat ze geweldig werk afleveren en hun afspraken nakomen! Ik zou Dakcompany zeker aanraden, ze gaan professioneel te werk en de communicatie verloopt goed.

Paul

Door Dakcompany mijn dak laten renoveren inclusief lood en zinkwerk, Deal was snel gemaakt en de communicatie zeer goed , Leuke mensen en leveren goed snel en professioneel werk af! Mijn dak is weer als nieuw en ben hier heel blij mee!

Pedro Wit

Dakpannen, zinken goot en nieuw lood bij schoorsteen laten doen. Goede duidelijke offerte gekregen met normale prijs. Duidelijke en snelle communicatie via Whatsapp. Uitvoering snel, maar vooral goed.