Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel Dakcompany

023 22 00 055

Dakdekker Alkmaar

& de wijde regio

Dakdekker in Alkmaar nodig? Bij Dakcompany vindt u een ervaren team gepassioneerde vakmensen dat u met plezier helpt met reparaties, renovaties, onderhoud en verduurzamen van uw hellende of platte dak. Wij werken voor zowel particulieren als VvE’s en corporaties in heel de regio Alkmaar en Noord-Holland. Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op. Wij komen gratis en bij u langs om uw wensen door te nemen en te kijken wat er mogelijk is voor uw dak.

Dakrenovatie

Wij zorgen voor een dak om van te dromen: perfect afgewerkt, duurzaam en met 10 jaar garantie.

Reparatie dak

Lekkage, stormschade of een ander dakprobleem? Wij lossen het op. En als het moet, met spoed!

Dakonderhoud

Verleng de levensduur van uw dak en laat het onderhouden door onze vakmensen.

Duurzaam dak

Goed voor het milieu en uw portemonnee: een dak dat energie bespaart én opwekt.

Voor al uw dakwerken in Alkmaar

Dakcompany heeft alles in huis om uw oude dak weer in perfecte staat te brengen. Ook kunnen wij voor u een nieuwbouwdak verzorgen, in nauw overleg met uw aannemer of architect. Inmiddels hebben wij met Dakcompany al meer dan 2000 daken tot volle tevredenheid afgeleverd. Ons geheim? Passie en vakmanschap. Wij zien ieder dak opnieuw als een kans om te laten zien wat we kunnen. En we worden nergens blijer van dan van een perfect dak: een dak dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bestand is tegen de zwaarste stormen. 

Ieder project begint bij ons met een vrijblijvend gesprek, waarbij we uw wensen doornemen en uw dak en de onderliggende constructie grondig inspecteren. Vervolgens krijgt u van ons gratis en vrijblijvend een offerte en bij akkoord plannen wij de werkzaamheden snel voor u in.

Daarom Dakcompany

Reparatie en onderhoud dak Alkmaar

Op een Dakcompany dak krijgt u standaard 10 jaar garantie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor (periodiek) onderhoud en reparaties aan uw dak. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud en controle uit te laten voeren, om problemen in een vroeg stadium te kunnen aanpakken. Kleine scheurtjes in het lood of het dakleer kunnen bijvoorbeeld niet direct kwaad, maar als de scheuren groter worden heeft u een lekkage en is de kans op vochtschade reëel. Ook bij schade als gevolg van een storm is het van belang snel in actie te komen. Heeft uw dak in Alkmaar schade of vermoedt u een lekkage? Bel ons dan direct. Wij zullen dan direct een dakreparatie voor u uitvoeren.

Zonnepanelen en dakisolatie in Alkmaar

Het laten renoveren van een dak biedt grote mogelijkheden voor het energiezuiniger maken van uw woning. Denk daarbij in de eerste plaats aan het aanbrengen van dakisolatie. Aan de hand van de energetische prestaties van uw huidige woning kunnen onze experts berekenen wat de isolatiewaarde van uw dak moet worden. Deze informatie nemen wij vervolgens mee bij het bepalen van de dikte van het isolatiemateriaal en de verdere constructie van het dak. En wilt u dat uw dak niet alleen energie bespaart, maar ook actief energie opwekt? Dan kunnen wij ook direct zonnepanelen voor u plaatsen en installeren. Dit doen wij in nauwe samenwerking met Paneelcompany.

Wij zijn uw dakdekker in Alkmaar

Dakcompany is het bedrijf van dakdekkersfamilie Hoff, met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1931, toen de overgrootvader van de huidige eigenaren zijn eerste pannendak legde. Nu, bijna een eeuw later, zijn wij er trots op uitgegroeid te zijn tot een begrip in de dakdekkerswereld. Met eigen steigers, kranen en een groot team gepassioneerde vakmensen kunnen wij ieder project snel en tot volle tevredenheid voor u verzorgen. Neem direct contact op voor een afspraak of het aanvragen van een offerte van uw dakdekker in Alkmaar.

Wat onze klanten vertellen...

Zonder onze klanten zijn we nergens en daarom zijn wij supertrots op alle mooie recensies van mensen die wij mochten helpen met hun daken.

Richard Fickert

Een professioneel gelegd dak! Heel fijn hoe ons dak is vervangen, in enkele dagen. Alles in goed overleg met duidelijke voorbeelden. Een snelle reactie bij zowel de offerte als tijdens de werkzaamheden.

Rick Balaydin

Reeds mijn dak en goten laten doen door Dakcompany, kan niet anders zeggen dat ze geweldig werk afleveren en hun afspraken nakomen! Ik zou Dakcompany zeker aanraden, ze gaan professioneel te werk en de communicatie verloopt goed.

Paul

Door Dakcompany mijn dak laten renoveren inclusief lood en zinkwerk, Deal was snel gemaakt en de communicatie zeer goed , Leuke mensen en leveren goed snel en professioneel werk af! Mijn dak is weer als nieuw en ben hier heel blij mee!

Pedro Wit

Dakpannen, zinken goot en nieuw lood bij schoorsteen laten doen. Goede duidelijke offerte gekregen met normale prijs. Duidelijke en snelle communicatie via Whatsapp. Uitvoering snel, maar vooral goed.